Om TROLLFJORD consulting

TROLLFJORD consulting ble etablert i 2004 som et nord-norsk konsulentmiljø av erfarne konsulenter. Selskapet har bred arbeidsflate innen privat og offentlig sektor. Vi dekker hele landsdelen og gjennom tett samarbeid med De4 Search & Consulting AS, Oslo, dekkes hele landet.

Hovedområdene er rekruttering og utvikling av ledere og organisasjoner. Siden oppstarten har vi gjennomført over 500 rekrutteringsprosesser og mer enn 1500 ledere har vært med i våre utviklingsprosesser.  Se beskrivelse av våre tjenester for mer detaljert informasjon om hvordan vi arbeider.

Vår virksomhet er tuftet på verdiene: Tilføre kunden verdi, integritet, samfunnsansvar, virkningsfull ærlighet, til å stole på, og ha det artig sammen. 

Trollfjorden – beliggende i Raftsundet mellom Lofoten og Hinnøya – er kjent som en av de mest attraktive og spektakulære opplevelser langs hurtigruteleia. Maleren Gunnar Berg har foreviget Trollfjordslaget i 1890 som Johan Bojer har beskrevet i ”Den siste viking”. Dampbåter sperret inne skrei som sto som sild i tønne i den trange fjorden og nektet fiskerne i små, åpne båter å komme inn. Det utspant seg et ”slag” mellom dampbåtbesetninger som spylte kokende vann mot hundrevis av rasende fiskere. Til slutt ble fjorden åpnet….

Vi tror ikke på å skape en merverdi ved ” å sperre av fjorder”, men at en prosess - gjort på riktig måte - vil skape den største merverdi for våre oppdragsgivere.

Vi er stolte av vårt navn!

Copyright (c)2016 Trollfjord Consulting
Utviklet av: Rena Media DA